País del vi

Projecte

Visió | A qui va dirigit? | Línies de treball

Visió

En pocs anys les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre comptaran amb una oferta organitzada i reeixida de turisme enològic.

Aquesta oferta estarà estructurada per una àmplia diversitat de productes enoturistics, amb presència d’establiments enològics, espais interpretatius i amb la valorització dels paisatges com un dels actius diferencials del territori.
Les empreses de turisme oferiran una àmplia tematització relacionada amb els productes agraris de la zona, amb el liderat del vi, però incorporant altres produccions, especialment l’oli.

El prestigi del vi i l’oli d’una banda i el desenvolupament de l’enoturisme de l’altra, es retroalimentaran en benefici de les dues economies, l’agrària i la turística.

A qui va dirigit?

  • Cellers i Cooperatives
  • Allotjament
  • Restauració
  • Botigues especialitzades
  • Empreses de serveis enoturístics
  • Events enogastronòmics

Línies de treball

Portes d’entrada
Indrets dins de la província de Tarragona que captin l’interès del visitant provocant que, posteriorment, visiti la zona de País del Vi. Introducció a les diverses zones enoturístiques de Tarragona i diferenciació dels trets característics de cadascuna d’elles facilitant, a la vegada, l’elecció del destí al visitant.

Espais interpretatius
Crear una xarxa d’espais interpretatius a tota la zona de País del Vi fent que estiguin vinculats entre sí, de tal manera que el visitant conegui la zona en la que es troba i alhora, pugui percebre les demés zones enoturístiques que envolten aquesta zona on es troba.

Portafoli de productes
Categoritzar diferents propostes vinculades al món de l’enoturisme, ajudant al visitant a escollir les opcions depenent de les seves motivacions i a on, partint dels actius més reconeguts de cada zona, se’n posin el valor d’altres.

Territorialització de les cartes de vins dels restaurants
Incidir amb el fet de que les cartes de vins han d’estar orientades a respondre a les expectatives dels enoturistes i turistes gastronòmics, oferint, principalment, vins de les D.O. més properes a la seva zona.

Jornades de treball amb el sector
Sensibilitzar al sector sobre dos aspectes clau en el món de l’enoturisme, el màrqueting i la prescripció. El primer està centrat sobretot en Internet i el segon, en el paper que juguen els cambrers i els informadors turístics en el moment de recomanar al visitant.Portes d’entradaIndrets dins de la província de Tarragona que captin l’interès del visitant provocant que, posteriorment, visiti la zona de País del Vi. Introducció a les diverses zones enoturístiques de Tarragona i diferenciació dels trets característics de cadascuna d’elles facilitant, a la vegada, l’elecció del destí al visitant.

AJUDA

SUPORT

SEGUEIX-NOS A:

FacebookFacebook

RSSRSS

PCTUE

© 2010 Associació País del Vi | Tots els drets reservats | Politica de privacitat | Nota legal