País del vi

Notícies

FEBRER 2011

03_02_2011

DO Montsant i DOQ Priorat protagonistes al 'Great Spanish Fine Wine London'

Si el passat mes de novembre Londres va acollir un showroom sobre els vins catalans, aquest mes de febrer els vins catalans tornen a tenir protagonisme, aquesta vegada dins del 'Great Spanish Wine Encounter' organitzat per la publicació especialitzada Decanter.

Així doncs el proper dissabte 19 de febrer es realitzarà una jornada masterclass sobre vins DOQ Priorat i DO Montsant. Durant aquest encontre es tastaran vins de diferents DO's espanyoles i es realitzaran diverses masterclass. Concretament Sarah Jane Evans dirigirà la dedicada als vins del Montsant i Priorat.

Tanmateix John Radford dirigirà la masterclass 'Rising Spanish Stars' que comptarà amb la presència del Sangenís i Vaqué (Clos Monlleó 2004).

La organització de l'acte considera els vins espanyols i concretament els catalans de les DO's Montsant i Priorat com vins complexes, rics i elegants, amb producció molt limitada i considera que estan actuan com a regeneradors d'una moderna vinificació, no només a Catalunya sinó també amb una influència clara a altres DO's.

La relació de cellers tarragonins que participaran en el esdeveniment:
Cesca Vicent
Clos Mogador
Mas d'en Gil
Sangenís i Vaqué


Font: infovi.cat

AJUDA

SUPORT

SEGUEIX-NOS A:

FacebookFacebook

RSSRSS

PCTUE

© 2010 Associació País del Vi | Tots els drets reservats | Politica de privacitat | Nota legal