País del vi

Notícies

GENER 2011

24_01_2011

La DO Tarragona celebra la bona acollida del nou “Espai del Vi” que se s’ha fet a Valls durant la Gran Festa de la Calçotada

La DO Tarragona valora molt positivament els resultats obtinguts aquest diumenge en la celebració del nou "Espai del Vi", una fira de venda i degustació dels vins de la DO Tarragona que s'ha fet a la Plaça del Pati de Valls coincidint amb la celebració de la Gran Festa de la Calçotada.

Durant tot el matí, milers de visitants han acudit a la capital de l'Alt Camp atrets per la gastronomia, motiu pel qual la DO Tarragona ha decidit organitzar aquesta fira en la qual hi ha participat vuit cellers (De Muller de Reus, Mas del Botó d'Alforja, Mas Vicenç de Cabra del Camp, Mas Bella de Masmolets (Valls), Vinícola de Nulles, Vinya Janine de Rodonyà, Celler Dpegna de Ginestar i Vins Padró de Bràfim).

Tot i l'adversa climatologia de tota la jornada han estat centenars els vallencs i visitants que s'han acostat als diferents estands per tal de poder tastar i emportar-se a casa aquests vins, uns vins totalment adequats per acompanyar una menjar tan tradicional com és la calçotada. Molts dels ciutadans que han tastat els vins s'han sorprès agradablement per la seva qualitat i també per la gran relació qualitat/preu que ofereix la DO Tarragona en tots els seus productes.

Des del Consell Regulador de la DO Tarragona també s'afirma que aquest apropament als ciutadans es fonamental per donar a conèixer uns vins en una època de gran competència i en la qual cal un esforç addicional per tal d'arribar al consumidor final. Per aquest motiu, l'Espai del Vi de la DO Tarragona a Valls es considera una bona iniciativa que amb tota seguretat tindrà la seva continuïtat en futures edicions.

Font: DO Tarragona

AJUDA

SUPORT

SEGUEIX-NOS A:

FacebookFacebook

RSSRSS

PCTUE

© 2010 Associació País del Vi | Tots els drets reservats | Politica de privacitat | Nota legal