País del vi

Notícies

GENER 2011

28_01_2011

La bodega Clos Dominic amplia l’oferta enoturística

Les propostes enoturístiques del Priorat són un dels valors afegits que des de fa anys es troben en aquesta comarca. Per aquest motiu, el celler familiar Clos ominic ha decidit oferir una visita d'aquestes característiques.

Pujar a les vinyes situades a 500 metres d'altura, escolar les expertes explicacions del gerent del celler, Paco Castillo, sobre l'entorn que envolta la viticultura, degustar i iniciar-se en el món dels vins seran algunes de les activitats que es realitzaran durant les dues hores i mitja que dura aquesta activitat.

El celler
La finca està ubicada a prop del municipi de Porrera i envoltada d'un immens paisatge entre ceps de Garnacha i Cariñena: «És una de les finques més vistoses del Priorat», argumenta Paco Castillo.

Les vinyes posseeixen ceps plantats que tenen entre 80 i 100 anys d'edat. El recorregut per aquestes normalment es fa a peu amb l'objectiu d'admirar l'espectacularitat del paisatge mentre es puja cap al cim de la muntanya. En aquest sentit, aquest punt d'excursionisme fa que els nens
també puguin gaudir d'aquesta activitat. En aquest sentit, després d'aquest itinerari els participants tornen al celler per degustar els tres vins que distingeixen la bodega Clos Dominic: «Els visitants podran degustar en aquest itinerari els vins que elaborem, és a dir, el Clos Petó, les Vinyes Baixes i les Vinyes Altes», explica Paco Castillo, qui afegeix que «l'encant d'aquesta activitat per la nostra finca radica en el tracte amb la gent. El itinerari no té límit de temps i oferim un entorn de caliu a les persones que ens visiten».

Font: Diari de Tarragona

AJUDA

SUPORT

SEGUEIX-NOS A:

FacebookFacebook

RSSRSS

PCTUE

© 2010 Associació País del Vi | Tots els drets reservats | Politica de privacitat | Nota legal